VIDEO: Voditeljica srbskemu premierju pokazala mednožje

VIDEO: Voditeljica brez hlačk srbskemu premierju pokazala mednožje

Srbski premier Ivica Dačić si bo zadnji intervju, ki je bil pravzaprav skrita kamera, zapomnil za vse življenje. Vroča voditeljica, ki bi ga morala spraševati o balkanski politiki, mu je pokazala povsem razgaljeno mednožje. Njegovo reakcijo sedaj gleda ves svet.

Srečnež! Ivica Dačić je doživel slavni prizor iz Prvinskega nagona

Ivica Dačić padel v hudo vročo skrito kamero

Ko je srbski premier Ivica Dačić pristal na ta televizijski intervju, se mu ni niti sanjalo, da gre za potegavščino in da je del oddaje Nemoguća misija, ki je pravzaprav skrita kamera. Menil je namreč, da bo moral odgovarjati na vprašanja o balkanski politiki. Sprejela ga je zelo vroče, a dokaj neprimerno oblečena voditeljica, ki pa je bila v resnici model. V zelo kratki oblekici in z močnimi ličili je prijazno sprejela premierja, ga poljubila na obe lici in posedla na stol. Med postavljanjem vprašanj pa je razkrečila obe nogi in glej ga zlomka, tam je bilo povsem razgaljeno mednožje.

Tudi premier je samo človek

Da je premier samo človek, so pokazale tudi kamere, saj je zardel, se hudomušno nasmehnil in v situaciji vidno užival. Dekle, ki je premieru pokazalo mednožje, je bila sicer playboyeva zajčica, 35-letna Branka Knežević iz Novega sada, sicer nekdanja punca Tošeta Proeskega in Erosa Ramazottija. Oglej si video

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s