TV Serije v letu 2012

“Game of Thrones” je najbolj priljubljena serija, ki ste jo lahko spremljali v letu 2012.TorrentFreak je poročal, da se je finale 2. sezone hit serije na HBO nezakonito prenesel kar 4.280.000 krat.
Spletna stran je objavila svoj letni seznam najbolj priljubljenih serij . Epizode “Dexter” je bilo naloženo 3.850.000-krat, CBS je “Bigbang Theory” je na tretjem mestu s 3,3 milijonov prenosov. “How I Met Your Mother”, je na četrtem mestu s 2.960.000 prenosov, in “Breaking Bad” v 5. z 2.580.000 prenosov. TorrentFreak pravi, da več kot 80 odstotkov “prenosov”, ki prihajajo iz držav zunaj Združenih držav Amerike, saj je porazdelitev mnogih serije omejena le na nekaterih delih sveta.
Ni čudno, da se ljudje obrnejo na BitTorrent in druge načine, da bi prišli do svoje najljubše serije. “Game of Thrones”, je še posebej priljubljena v Avstraliji, kjer ljudje čakati teden več kot navijači v ZDA gledati nove epizode. Toda tudi v Združenih državah Amerike je več sto tisoč brezplačnih prenosov, čeprav mnogi so pripravljeni plačati za serijo, če HBO je na voljo kot samostojna naročnino HBO GO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s