Kdo ali kaj so Anonymous

geekalmanahVprašanje ni kdo je Anonimous kajti smo bratje in sestre ene ideje. Vprašanje je kaj je Anonymous. Anonymous je kolektiv ljudi iz celega sveta ki smo kljub različnim interesom, mnenjom in prepričanjem združeni pod eno skupno željo po resnični svobodi in po svetu brez zatiranja. 
Medtem ko nekateri menijo, da Anonymous zahteva prikrivanje lastne identitete,to v resnici ni popolnoma res. Indetiteta za člana Anonymous ni pomembna. Medtem ko nekateri kateri izvajajo mrežne aktivnosti (hektivizem), ti seveda želijo svojo indetiteto zakriti že iz samih varnostnih razlogov, drugi katere najdete med nami razumejo da njihova indetiteta ni tako pomembna kakor stvar za katero stojijo in jo predstavljajo. Anonymous nima vodje, nima obraza niti izbranih govorcev, ker je vsak od nas vse to v svojem prav. Prevzeli smo pobudo da vstanemo proti zatiralski in uničujoči sili ka nad nas meče svoje smeti in posiljuje naš način življenja.
Tudi v naši družbi boste opazili nesoglasja morda tudi močnejše razgovore saj smo vendarle tudi mi le ljudje vendar opazili boste tudi naš skupni cilj, prizadevanja: svoboda in želja po spremembi. V tem delujemo kot združeni v višjem umu. Vsak od nas prispeva mnenja, ideje, informacije na katere potem odgovori ter z dejanji posreduje množica vendar vsak samovoljno. Medtem ko naš kolektiv raste z njim rastejo tudi zmožnosti posredovanja informacij da lahko dosežemo druge in nekaj je tukaj sigurno ter jasno, Anonymous nemore ustaviti nič, nihče. Dokler smo posamezniki z vsak svojim prav je Anonymouse neustavljiv.
Več na: wikipedija

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s